Kompanija KSM MACHINE d.o.o. iz Novih Banovaca, nastala je 2020.godine,zbog povecanja obima posla preduzetničke firme koja se remontom i prodajom mašina u mesnoj industriji bavi od 2001. god.Usled povećanja potražnje za novim mašinama koje je rezultiralo raznim podsticajima od strane države,naši klijenti su nam se obraćali sa zahtevima za iste.

Nastojimo da našim dosadašnjim I novim klijentima obezbedimo opremanja tehnološkom opremom, mašinama i repromaterijalom, klanica i prerada mesa, od zanatskih do industrijskih kapaciteta.

U servisno remontnoj radionici vršimo popravke i reparacije korišćenih mašina, za poznate klijente kao i mašina koje se nakon reparacije ponude potencijalnim kupcima. Odlikujemo se visokim profesinalizmom i posvećenošću svih zaposlenih ka ostvarivanju svih radnih zadataka. Cilj nam je da budemo na vodećoj poziciji u našoj branši, da održimo najviši kvalitet u poslovanju, da zadovoljimo potrebe poslovnih partnera, neprestano pratimo najnovije tehnološke inovacije koje nastojimo da implementiramo.

Naša delatnost je usmerena ka tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Ključni zadatak naše firme jeste da se u svakom trenutku obezbedi zadovoljstvo poslovnih partnera i kvalitet usluge. To podrazumeva efikasnu i brzu podršku klijentima tokom eksploatacije opreme I mašina koje su nabavili od nas.

U nadi da ćemo ubuduće biti i  Vaš pouzdan partner!

Lična karta kompanije

KompanijaKSM MACHINE D.O.O Novi Banovci
Skraćeno poslovno imeKSM MACHINE D.O.O
SedišteSvetosavska 95/4/28 Novi Banovci  Srbije
Telefon+381 69 640-414  Goran Milićević
  
E-adresa

info@meat-equipment-processing.rs

office@meat-equipment-processing.rs

Veb-adresawww.meat-equipment-processing.rs
DirektorGoran Milićević
Pravni oblikDruštvo sa ograničenom odgovornošću
Matični broj21600318
Pib

112064131